Michal_Gluszyca napisał(a):ale nie każdy myśli tak samo w tym wieku..
buhahahahahahahahahahahahahahha czlowieku nie rozluzniaj mnie bo mi zwieracze puszcza
fluid napisał(a):kawalek cycka dotkanc/zobaczyc
az mi sie przypomnial ostatni odcinek Szymon Majewski Show i Rozmowy w tloku ("Ja nigdy nie mialam 5-ciu lat!"):D. a co do filmow: 1 to film, ktory zapisal sie w historii kinematografii. nad tym nei ma co dyskutowac. w 2 i 3 wachowscy mieli znacznie wiekszy budzet stad tez np. poscig w REAKTYWACJI czy wielka bitwa w ZIONie w 3 czesci. moze milo sie to oglada (szczegolnie w sali kinowej z dobrym naglosnieniem), ale jednak gdyby poszli troche bardziej w strone fabuly a nie tej calej sieczki, to bym sie ucieszyl. przykladem naprawde dobrego filmu stworzonego z naprawde malym budzetem sa WSCIEKLE PSY quentina tarantino. podobnie Pulp Fiction, ale tam juz wystepowaly slawy, ktore pewnie niezle tez dostaly pieniedzy za swoje role:). i przy okazji: to jest przyklad dosc subiektywny, poniewaz tworczosc tarantino ma to do siebie, ze albo sie ja uwielbia albo nienawidzi...fluid napisał(a):mialem tyle lat wiec wiem jak sie wtedy mysli
Qrczę szkoda... Sad A może ktoś inny znamy "kombinacje" do tego programu Question Very Happy
skip pixels of shader version 1.4
fluid napisał(a):kawalek cycka dotkanc/zobaczyc
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości