Jarek napisał(a):Aluzja w moją stronę?
Nie,raczej w strone takiej okoliczności.....
Ale jak juz to j/w zostało poruszone-wypowiem sie w tym temacie konkretniej...
Wraz z wymianą ekipy sprawujacej władzę i porządek oraz wprowadzenia nowego scryptu-skłądano obietnice że zmiany idą ku lepszemu...I co? i nic....
Jest gorzej niż źle...Nic się nie dzieje,chaotycznośc w ruchach,zamieszanie nerwowośc i konsternacja..
Czy nikt nie widzi co sie dzieje?Że zmiany zamiast iśc ku lepszemu idą w złym kierunku?
-przywrócenie niektórych zbanowanych
Złe posunięcie.....Ukazuje że EKIPA bedzie dzielić uzytkowników na userów i "userów".Co nie powinno mieć absolutnie miejsca....
W takim przypadku jest zasada jedna->wszyscy albo nikt...
User który był zbanowany z mojej ręki teraz siedzi sobie grzecznie na forum i smieje mi się w twarz...Czy to normalne?
-brak regulaminu
Od tego powinno sie zacząc aby uniknąć teraz niepotrzebnych tematów co wolno,czego nie itd...
Nie zalę się bo nie mam ku temu podstaw-poprostu odpowiadam co w/g mnie nie powinno mieć absolutnie miejsca...
Siedzę teraz sobie grzecznie z boku i obserwuję co się dzieje z forum od chwili zmian....
Z przykrością stwierdzam że moi koledzy z byłego,wspólnego teamu nie robią absolutnie nic aby zmiany które były szumnie zapowiadane wprowadzić w życie....Zamiast tego jest chaos,nerwowość i niepewność co dalej.....
Czas sie brac do roboty panowie.....