Czy znacie jakieś odpowiedniki Catalyst Media Center? Głównie chodzi mi o oglądanie filmów z komputera na telewizorze.
Może opisze od początku mój problem.
Do soboty posiadałem karte graficzną Radeon 9800 SE. Odkąd pamiętam korzystałem z driverów i catalysta ze strony ATI i nie miałem żadnych problemów. TV był bez najmniejszych problemów wykrywany.
Ostatnio jednak zmieniłem karte graficzną na Radeona X1600PRO.
Jak zwykle zassałem cały pack (stery + catalyst center) pod tą właśnie kartę i tu zaczęły się problemy.
Za cholere nie mogę wykryć TV i sklonować obrazu z kompa na TV. Zaznaczam żeby wymuszał wykrywanie klikam na klonowanie. Widnieją niby dwa monitorki (teoretycznie wszystko ładnie pięknie a na TV ciemność.

Pod 9800 wszystko ładnie śmigało a tu za przeproszeniem dupa. I kolejny problem z wyżej wspomnianym Catalystem. Otóż po zainstalowaniu go za cholere nie chce wchodzić mi literka Ć. Catalyst ma pierwotnie ustawione pod kombinacją klawiczy alt+ctrl+c wywoływanie media center. Jednak po wyłączeniu hot keyów i zmianie klawiszy literka Ć za boga nie chce wejść.

Czy zna ktoś jakiś porządny odpowiednik Catalyst Media Center? Byłbym bardzo wdzięczny bo już cholery z tym dostaje.