fargo93 napisał(a):Mroziutobie to działa??
działać działa, ale limit ściągania (ok. 250MB) pozostaje

fargo93 napisał(a):a możesz mi powiedzieć jaki ma numer odcinek ,,arena sportowa" z pierwsze serii db
szukaj pare sekund na google...
fargo93 napisał(a):Mroziutobie to działa??
fargo93 napisał(a):a możesz mi powiedzieć jaki ma numer odcinek ,,arena sportowa" z pierwsze serii db
jarekose napisał(a):mam pytanie
jak to jest z kinówkami w dragon ball są one po jakis odcinkach czy niemają znaczenia na przebieg akcji w serialu
fargo93 napisał(a):Dobra tylko nie ostrzeżenie skoro mówisz że prawie wszystkie odcinki są w jednym linku to poszukam.Aha niewiece czy ktoś coś robi w kierunku ominięcia limitu czasowego??
precel napisał(a):na megauploadzie jeszcze anie jedengo nie ściągnołem bo na obecną chwile jedynym sposobem na ominięcie limitu jest zmiana ip która zajmuje dużo czasu,
pzreciez jest jeszce markowanie uzycia alexy![]()
szybko i bez klopotu sie sciaga z mu
Devilek napisał(a):A skad zazysasz ta uncut wersje ?
Devilek napisał(a):P.S. a co do tych limitow na megauplad ja sciagnalem wszystkie odcinki w okolo miesiac zaczolem z poczatku grudnia a skonczylem dzisiaj (cala serie DB DBZ I DBGT)
Mroziuczemu tak długo Ci się to ściągało??
H4cker napisał(a):Prosze o link do 47 odcinka DBGT z góry thx
fargo93 napisał(a):Mi się ściąga 7-9 odcinków dziennie po trochu z uploadera 4-5,MU 1(casem 2,ale żadko),RS 2-3 .
H4cker napisał(a):Szukałem....... 8 stron przelecialo ale nic nie zobaczylem moze slepy jestem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości