Furion2006 napisał(a):czesc..prosze o linki do piosenek melodii z dragon ball Gt...np. pod koniec 51 odcinka są dwie fajne melodie..

Amistad18 napisał(a):to są amerykańskie odcinki więc nie ściągajcie tego ...
 bo sam tez jednego zasysnąłem, tylk oze to są chyab wersje bez cenzury
  bo sam tez jednego zasysnąłem, tylk oze to są chyab wersje bez cenzury   , bo zobacz iel trwaja ja sciagnąłem pierwszy i trwał chyab 20:45 min bez początku i konća (chodzi mi o tą pioseneczke DBZ
 , bo zobacz iel trwaja ja sciagnąłem pierwszy i trwał chyab 20:45 min bez początku i konća (chodzi mi o tą pioseneczke DBZ  :P)
:P) 

Furion2006 napisał(a):hmm...chodzi mi o te dwie melodie co lecą na koncu odcinka gt 51 i na początku 41
 www.google.pl ...
  www.google.pl ... 

chudy1984 napisał(a):tak robię ale kolesiowi ogólnie przeszkadza ściąganie :Wink: Chyba się na mnie uwziął

szczególnie po polsku
 szczególnie po polsku  ...
 ... 

Bart-S napisał(a):W zasadzie gdyby znalazły się napisy w języku angielskim (lecz również zgodne z tą wersją) - też OK, mógłbym podjąć się próby przetłumaczenia.

Bart-S napisał(a):A co napisał autor tego postu? Również mogą być napisy pasujące do kinówek po ang

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości