Dodano 22.08.2008 08:51:34:Manieq napisał(a):Ehh ale ten problram, dajesz formatuj potem po lewej apply

Próbowalem to już i nic nie dało.
Dodano 22.08.2008 09:54:33:Spróbowałem tym sposobem "format x: /FS:FAT32" i wszystko szło OK. Formatowanie doszło do 100% poczym pojawił sie komunikat "Wolumin jest za duży dla FAT32" Co zrobić, żeby za pomocą tego polecenia wreszcie zmienić system na FAT32? Dysk ma 200gb, czy jesli podziele go na partycje to wtedy bede mógł zmienić system, czy poprostu nie da rady?
PS. Po formacie w ogóle nie zniknęły dane z dysku!
Dodano 22.08.2008 21:59:03:Od tej zabawy pojawił sie nowy probelm. Chciałem sformatować dysk, aby następnie utworzyć partycje i później zmienić system na FAT32. Kliknąłem wiec ppm, na dysk w "Mój komputer" i wybrałem opcje formatuj system (NTFS). Przy 100% procentach pojawił się komunikat: "System Windows nie mógł ukonczyć formatowania". Teraz system plików zmienił sie na RAW, i nie moge w ogóle wejść w ten dysk!!! Wyświetla się komunikat " Dysk jest nie sformatowany, czy chcesz to zrobić teraz?" Daje tak, ale formatowanie zakańcza sie polecenia "system Windows nie mógł ukończyć formatowania", a przy opcji nie nic się nie dzieje.
Bardzo prosze o pomoc!!!