i jesio jedno:
POSTULAT

skoro posty w Pogaduchach się nie liczą - to niech się nie liczą Pogaduchy do statystyk "największej aktywności"

kilkujadek napisał(a):Kurczęczuję się troszkę jak mańkut - awki itd odwrotnie jak było .
ale fajnie-coś nowego
kilkujadek napisał(a):Kurczęczuję się troszkę jak mańkut - awki itd odwrotnie jak było .
ale fajnie-coś nowego
MaTi napisał(a):próba przejścia na lepszy serwer niestety nieudana, płyta główna serwa nie odpaliła, po niedzieli kolejna próba z nową płytą ...
a ja mam pytanko z innej beczki, po co pochwaly, po co statystyki, skoro forum jest po to aby pomocy szukac lub jej udzielac. pewnie niektorzy pomysla ze niektorych to bedzie motywowac, ale to nie oto chodzi, taka moja dygresjat0d napisał(a):skoro posty w Pogaduchach się nie liczą - to niech się nie liczą Pogaduchy do statystyk "największej aktywności"
j23 napisał(a):a ja mam pytanko z innej beczki, po co pochwaly, po co statystyki, skoro forum jest po to aby pomocy szukac lub jej udzielac. pewnie niektorzy pomysla ze niektorych to bedzie motywowac, ale to nie oto chodzi, taka moja dygresjat0d napisał(a):skoro posty w Pogaduchach się nie liczą - to niech się nie liczą Pogaduchy do statystyk "największej aktywności"pzdr
TARCZYN napisał(a):nie widze okienka szybka odpowiedz
TARCZYN napisał(a):i czy na SB trzeba odsiwerzac calom strone aby zobaczyc nowy wpis.¿
Pan W. napisał(a):to pady (poranny pad to już standard)
Pan W. napisał(a):no i wolniejsze działanie forum...
Pan W. napisał(a):to pady (poranny pad to już standard)
Pan W. napisał(a):wolniejsze działanie forum...
kajtekjr napisał(a):Oj, nie zgodzę się.. ;] ..
okocza napisał(a):Pan W. napisał(a):to pady (poranny pad to już standard)
MaTi chce przenieść forum na lepszy serwer, dziś podobno miały być próby
Pan W. napisał(a):no i wolniejsze działanie forum...
wszystko jest do ustawienia
Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość