Chłopaki kto się zlituje i pomoże koledze w małym problemie. Dla mnie jest to duży problem a dla kogoś mały:
O co chodzi: Pewna laska z zagranicy napisała do mnie maila że jej się podobam na pewnym serwisie randkowym i jest mną zainteresowana. Sęk jest w tym że list jaki do mnie napisała jest w po angielsku. Przetłumaczyłem sobie jakoś ten tekst i rozumiem jej o co chodzi. Jednak mam problem z odpowiedzią. Bo jeżeli uzyję jakiegoś programu do tłumaczenia i jej to wyśle tłumaczenie to będzie obciach na sali

z drugiej strony kiedy patrzyłłem na jej anons w serwisie jest on wypełniony po Polsku. TERAZ NIE WIEM, CZY ONA TAK SOBIE WYPEŁNIAŁA TYLKO ANONS CZY TEŻ NIE PO ANGIELSKU A ZNA POLSKI.
W swoim liście do mnie prosi mnie abym wysłął jej fotki. Trochę mi zależy na tej znajomości bo ona mieszka jakieś 100 KM ode mnie. Więc gra jest warta świeczki.
Treśc wiadomości do niej była by następująca:
Witam
Dziękuje za ciepły list. Nie ukrywam że chciałbym cię poznać bliżej. Jesteś fajną osobą i ciekawie piszesz o sobie w swoim anonsie. Niestety jest problem bo ja nie znam angielskiego więc nie wiem jak będzie dalej z naszą znajomością. Ty chyba też nie znasz polskiego - prawda bo pisałaś do mnie w angielskim. No chyba że się mylę i jestem w błędzie. Posyłam ci swoje fotki - czekam na odpowiedź. Tomasz
Bardzo bym prosił jakiegoś kolegę z forum który mógłby mi przetłumaczyc ten tekst na angielski - byłbym stokrotnie wdzięczny. Proszę tylko o szczere podejście tzn. Nie chciałbym aby tam były jakieś podtekst erotyczny.