przez eez 15 Sty 2009, 21:01
nie nie tak w ogóle to komputer chodzi mi non stop ostatnio go wyłączam tylko jak się "muli" a raczej robie restart bo tak z innej beczki to mi sie komp nie wyłącza ale zostawie to w spokoju, i powracając do pytania to nie przy starcie tak podczas pracy - chodzi tu raczej o nieregularna pracę bo powiedzmy w nocy kiedy nic na kompie nie robie i sobie chodzi da się usłyszeć tą nieregularność obrotów i właśnie wtedy choć bardzo rzadko sie to dzieje potrafi się zatrzymać i po chwili rusza ponownie chociaż na szczęście teraz gdy się zatrzymuje to nie gra melodyjka a tak nazywam to co leci z głośniczka systemowego kilka dźwięków o różnych tonach - najprawdopodobniej przegrzanie - i się nie wyłącza ale sam nie wiem co z tym zrobić i czy to szkodzi PCowi?
Płyta główna Asrock P67 Pro3 I Procesor Intel Core i5 2500K 3.3 GHz BOX I Pamięć Goodram DDR3 2x4096MB 1333MHz CL9.0 BOX I Dysk SATA Seagate Barracuda 2TB I Zasilacz OCZ 700MXSP I Grafika Radek 6870 XFX BE DH 1GB I Monitor LCD LG 23" I Windows 7 Ultimate