1.Ale czy na super administratorze?
2.Czy użytkownicy mają różne programy uruchamiające się z systemem?
3.Czy możesz się zalogować w trybie awaryjnym na swoje konto?
Zobacz co uruchamia się z systemem i wyłącz wszystko co sam instalowałeś.
Pozatym zawsze można sprawdzic dysk czy sa błędy.
1.Nie wiem czy to super administrator ale pojawia się przy wybraniu konta administrator i tyle.
2.Tak. Gdy ja byłem ostatni raz na swoim koncie to wyłączyłem prawie wszystko oprócz TrystPort (antivir) - niestety nadal tak samo. Mojemu bratu też ten antyvir się odpala + ObjectDock , mojej mamie sam antivir.
3.Tak - pisałem wcześniej - nie mam żadnego problemu z kontem na awaryjnym.
Ostatnio instalowałem gre Pure. Zdeinstaluje. Bo od tego momentu coś nie trybiło. (Moje save'y! ;( (xD))
EDIT:
Nie tylku tu czekam na odp. lecz na innym forum :
Użytkownik tamtego forum zaproponował bym poszukał czegoś w Podglądzie Zdarzeń :
2. Apropo Podglądu zdarzeń to tak:
Poszperałem i zauważyłem coś z User :

Postanowiłem zrestartować PC. I zalogować się na moje konto. Oczywiście nie działało to wpadłem na konto Administratora do Zdarzeń i tu moim oczą ukazał się problem o godzienie 16:00:49 - o ten plik prawdopodobnie chodzi ! Gdy się logowałem spoglądałem na godzine i sekundy. Gdy wpisałem hasło i dałem Enter była 16:00:45. Po chwili (widocznie tych czterech sek) ekran był czarny i znów wywaliło mnie do logowania... Tak więc :
atikmdag - godzina 16:00:49 - tak jak na screenie - reszta to widocznie wcześniejsze próby logowań.

Mam nadzieje że jestem na dobrym tropie

Ale co teraz ?