Odinstalowuje starego flashplayera . Od razu po restarcie na dzień dobry system wyświetla mi komunikat, który jest następujący:

nie instaluje
Instaluje Flash playera z twojej lokalizacji. Jednak po jakims czasie wpadłem na pomysł by przy okazji odświezyc explorera z 6 na 8. Restart. Otwieram explorera gdzie ten domaga sie instalacji pluginu activex do flasha. W końcu sie nabieram i instaluje. Wtedy, po jakims czasie normalnego urzytkowania przeglądarek znowu wszystkie przeglądarki szaleją i tworzą dzienniki błedów.

---------
Edycja
Odinstalowałem oba programy zwiazane z flashem. restartuje komputer i znowu system domaga sie instalacji flasha jak wcześniej opisałem. Odmawiam i instaluje flashplayera z twojej lokalizacji. nic to nie daje bo przegladarki i bitcomet tworzą dzienniki błedów i wyłączają sie. W dodatku przed wyłaczeniem bit cometa wyskakuje bład pod tytułem:

---------
Edycja (z takiej okazji, iz przypomniałem sobie jak robić screen shoty, wykonałem skanowanie dr webem jeszcze raz by ustrzelic jakieś ładne zdjęcie z błedem)
oto zdjęcie tworzenia dziennika błedu w trakcie próby pełnego skanu Dr webem:

natomiast to zdjęcie przedstawia projekt Pałacu Sowietów. Budynek, który miał byc zbudowany na zlecenie Stalina w Moskwie.

na dole zdjęcia widać kolumny wojska, które pomagają zrozumieć jakiej wielkości miał byc ten budynek.