przez I-R-A 20 Paź 2004, 19:33
Dokładnie jak zrobić płytę z serwis packiem opisano na stronie http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=295 w języku angielskim, ale przy pomocy translatora łatwo można odczytać (dla innojęzycznych) Natomiast sprawą ważną jest - czy przy instalowaniu winda miałeś dostęp do panelu administratora i miałeś możliwość wpisania hasła - dlaczego ważne??? Otóż ostatnio pojawiły się pirackie kopie winda z wpisanym hasłem oraz adminem appaloosa - fajnie jest instalować coś, gdy nic nie trzeba robić innego jak klikać TAK (dalej albo yes) tylko pozostaje problem - kto zainstaluje taką wersję i korzysta z netu może zdziebko się zdziwić - jego kompek od czasu do czasu wykazuje aktywność bez zgody właściciela - a to nagle wzrasta aktywność i wykazuje nadmierny transfer, a to nagle zaczyna się zwieszać i dysk zaczyna intensywnie pracować - lub takie różne hocki klocki - w niektórych przypadkach znikają pieniążki z konta w e-banku (zdziwko dla tych co nie mają generatora klucza w breloczku - tzw. tokena) Zazwyczaj automatycznie skonfigurowana jest zdalna obsługa i udostępnione wszystkie pliki - aby wykryć takie zdolne zagrywki cwaniaczków (mogę się tylko domyślać których - bo za rękę nie złapałem) przy instalacji (mając okazję tworzyć instalatora z poprawkami) sprawdzcie swój systemik - zanim nie będzie przykrej niespodzianki :shock:
I-R-A
ZAKAZ LINKóW W PODPISIE