Witam. Mam problem z netbookiem Acer Aspire One D260. Mianowicie kilka dni temu netbook ten zaczął miewać problemy z zamykaniem systemu, tzn. stawał na obrazie "Zamykanie systemu" i koniec. Najpierw próbowałem wyelminować ten problem lecz nieskutecznie. Postanowiłem więc przywrócić system z partycji recovery. Po przywróceniu system teoretycznie wszystko powinno być w porządku, w końcu fabryczny system z którym nigdy nie było problemów a tu niestety ta sama sytuacja. Netbook nawet na świeżym systemie nie może się prawidłowo zamknąć. Co gorsza system po instalacji nie może zainstalować sterowników do modemu 3G. Przy pierwszym uruchomieniu z automatu instalują się wszystkie sterowniki i oprogramowanie. Wszystko się instaluje a modem nie. Na koniec doszły jeszcze problemy z odczytem z USB. Neetbook nie widzi żadnego pendrive'a (a dodam, że próbowałem już z kilkoma). Sprawdzałem RAM memtestem i niby ok, skanowałem HDtunem dysk i też nic nie wykazał. Flashowałem jeszcze BIOS- ale to też nic nie zmieniło. Co może być przyczyną tych problemów? Z góry dzięki za odpowiedzi.
Dodam tylko, że:
-na neetbooku zainstalowany jest oryginalny, fabryczny Windows 7 Starter
-nigdy nie instalowano na nim innych systemów ani żadnego lewego oprogramowania
-neetbook nigdy nie zaliczył upadku
-w razie czego jest jeszcze na gwarancji