Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

net chodzi stronki nie • programosy.pl

• Ogłoszenie:

net chodzi stronki nie

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

net chodzi stronki nie

Postprzez wojtek24 02 Lis 2007, 22:58

reklama
moj kolega ma problem net mu chodzi czyli moze sciagac z aresa czy torrenta a stronki sie nie otwieraju, juz 3 raz mu sie to zdarza i nie wiemy o co chodzi wirusow i robali nie ma w systemie wiec co to moze byc
wojtek24
~user

Dołączenie: 14 Cze 2007, 15:07

Postprzez LesO 02 Lis 2007, 23:09

ja też tak miałem przy Antyvirus Kaspersky i dlatego się przesiadłem na Mks_vir 2k7 .
Może to być wina dużo rzeczy lub też.
Czy on nie sciąga czegoś co używa całej prędkość internetu ?
Fluid naszym panem ! ;D
Awatar użytkownika
LesO
~user

Dołączenie: 28 Paź 2007, 12:43
Miejscowość: Gdynia.
Pochwały: 6

Postprzez wojtek24 02 Lis 2007, 23:18

wlasnie nie sciaga a nawet jak duzo sciaga to stronki sie otwieraly zawsze ja tak mialem ale to przez virusa a mu zadnych nie wykrywa w antyvirach
wojtek24
~user

Dołączenie: 14 Cze 2007, 15:07

Postprzez LesO 02 Lis 2007, 23:25

A skąd wiesz że przez virusa może przez jakieś Blastera ?
nie zawsze virus coś psuję.
Fluid naszym panem ! ;D
Awatar użytkownika
LesO
~user

Dołączenie: 28 Paź 2007, 12:43
Miejscowość: Gdynia.
Pochwały: 6

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości