przez amd3200 15 Lip 2006, 12:59
Dzięki za linki, ale to stronki komercyjne, chcą kasy. Zresztą sterowniki to nie problem, potrafię znaleźć jeżeli wogóle są. IBM udostępnia jedynie driwer do obsługi zewnętrznych urządzeń typu TV, projektor http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-44320 ale to nie rozwiązuje problemu. Nadal nie wiem, czy NM2200 posiada akcelerację sprzętową D3D. Bo jak nie, to nie ma czym głowy zawracać. Pozdrowienia..[/url]
[ Dodano: Dzisiaj o 0:56 ]
Teraz już wiem..., kilkaset tysięcy ludzi zrobione zostało w przysłowiowe "bambuko"..., ci, co kupili Dell, Sony, Toshiba, IBM, gdzie ich laptopty wyposarzono w Noeomagic 256AV. I nie dostaniemy sterownika, bo jakikolwiek był by nowszy, niczego nie zmieni. Brak obsługi sprzętowej D3D! I to wiadomość dla tych, co szukają odpowiedzi na ten temat. Jak widać, sam sobie ją udzieliłem, prawda, że zanim napisałem, trzeba by samemu poszukać, ale myślałem, że będzie szybciej.
A tak na marginesie..., jak się firma NeoMagic wypina na klientów.., to sami zobaczcie ładując stronkę takowej... Pozdrowienia dla Programosy...
GA-8IPE775 Pro-2x512 DDR dual- Prescott 2.8/3.23 231x14 /520/-Radeon X800XT EE AGP 8x-250GB 16MB cache SATA- DVD-RW Pioneer 111L-CD-RW Plextor PXW5224TA-WinFast TV2000XP