BZIKU napisał(a):Teraz jest juz luz i jak chcesz,załóz sobie taki temacik i pisz do woli....
Raczej podziękuje, po 1: bo i tak pewnie zaraz dostane bana (powód: patrz. Vandar) po 2: nie chce narażać pana Wojtasgls na wydatki (patrz:
)znajdz mi przynajmniej 10 osob ktore znaja sie na pajakach gadach itp. to stawiam flaszke..

Vandar napisał(a):fluid napisał(a):wiec MYSL sobie co cchesz ale zachowaj PRZEMYSLENIA ktore NIE SA POPARTE ZADNYMI FAKTAMI dla siebie
A w przeciwnym wypadku co? Zbanujesz mnie bo nie siedzę cicho??![]()
Vandar
!zbanowany

powód bana:
Fluid napisał(a):nie bedziesz sobie ze mna gowniarzu pogrywal
Chyba przeoczyłem w regulaminie punkt: "Zabronione jest pogrywanie sobie z adminem"

mroofek napisał(a):przykład
wystarczyło ze wtedy odezwałem się przeciwko temu co napisałeś a nie poszedłem tą drogą co inni i nie zacząłem sie śmiać z Wami a zironizowałes moja wypowiedź i nazwałeś obrońcą moralnośći.
No, skoro admin tego nie robi, to ktoś tej moralności musi bronić

fluid napisał(a):mroofek napisał(a): więc nie wiem po co te docinki
zeby nie bylo nudno![]()
![]()
Gratuluje formy rozrywki...
Lecter napisał(a):nie samym komputerem człowiek żyje RazzChitos napisał(a):Przecież to forum komputerowe, a nie o piłce nożnej. czy F1.
...
Fluid, chciałbym tylko zauważyć, że o ile wypowiedz się w tym temacie, i nazwiesz mnie gówniarzem, tudzież napiszesz, żebym się zamknął, sam złamiesz regulamin, a warna/bana dostane ja, coś chyba nie tak nie uważasz?

Wszystkich normalnych użytkowników na tym forum pozdrawiam, reszcie...a szczególnie części władzy życzę bogatego w lamerskie, durne i upierdliwe posty roku, ciężkiej bez owocnej pracy na tym forum i przede wszystkim, więcej ludzi, którzy tak jak Vandar potrafią powiedzieć co sądzą o waszym podejściu do niższych w hierarchii użytkowników.
Ps.
chciałbym tez zobaczyć tylko jakie jest twoje stanowisko w sprawach poruszonych wcześniej przez Vandara czyli robienie przez ciebie OT, albo np brak warna dla wariata pomimo tego ze w sprzedam kupie zamienienie ma taryfy ulgowej dla nikogo?