myszki optycznej co może byc za przyczyna teraz mam kulkową (chodzi normalnie) w właściwościach nie moge jej ustawic ,,kursor bardzo szaleje,
pozdro.

DJ.Aro napisał(a):ursor bardzo szaleje,
MaciekSc napisał(a):A jak ci sie nic z tego nie uda to rozkręć starą myszkę i przeczyść rolki Wink
Wydaje mi się,że to nie to bo to samo się dzieje gdy ją położe na pufie lub na narożniku.
Lukesh napisał(a):MaciekSc napisał(a):A jak ci sie nic z tego nie uda to rozkręć starą myszkę i przeczyść rolki Wink
Z takimi poradami nie tutaj :[. Mamy mu pomoc w tym zeby dzialala mysz optyczna a nie naprawiac stara kulkowa!Wydaje mi się,że to nie to bo to samo się dzieje gdy ją położe na pufie lub na narożniku.
Poloz ją na białej kartce papieru np. z drukarki i zobacz czy też tak będzie wariowała!
Lukesh napisał(a):Poloz ją na białej kartce papieru np. z drukarki i zobacz czy też tak będzie wariowała!
Lukesh napisał(a):Lukesh napisał(a):Poloz ją na białej kartce papieru np. z drukarki i zobacz czy też tak będzie wariowała!
Zrobiłes tak jak pisałem ?
Lukesh napisał(a):Wiedzialem. Siostra kupila sobie podkladke z "Diddla" trojwymiarowa i bylo to samo
. Mysz wariowala jak glupia... po zmianie podkladki wszystko jest OK. PzDr
DJ.Aro napisał(a):masz wiadomośc na PM
Lukesh napisał(a):Sprawdz na róznych powierzchniach, najlepiej na jednolitych!
Kwic napisał(a):latego kupić najlepiej podkładkę jednego koloru.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości