przez Radzio 12 Wrz 2006, 17:13
A wiecie co jest najlepsze?W wielu sklepach komp robią podobnie,nawet w tych "lepsiejszych"(Fluid kojarzysz ACT?kiedyś jeszcze działała w łodzi,teraz nie wiem).Mam kumpla,pisze teksty dla gazety odnośnie nowinek technicznych,komputerów,itp.Kiedyś napisał artykuł o tym jak łaził po sklepach komputerowych i właśnie udawał takiego zielonego(całkowity brak wiedzy o kompach i podzespołach),co potrzebuje kompa do internetu,muzyke puścić i w wordzie coś napisać.Raptem w 2 na 10 sklepach zaproponowali mu w miare sensowny sprzęt.Jak mówił najlepszy sprzęt złozyli mu właśnie w act-prawie 5500zeta,za kompa do internetu,itp.
Ps.Mnie przydarzyło sie coś takiego-jak kupowałem kompa to zamiast kingstonów wsadzili mi goodramy-ja do kolesia z mordą a on do mnie że nie ma różnicy między tymi pamięcami xD-i to też było kupowane w jednym z "lepsiejszych" sklepów w łodzi
Youe see,house is a feeling that no one can understand really.
Until you get deep in the vibe of house
Intel Pentium 4 520 2,8GHz/Gigabyte GA-8I915P Duo/2x2gb DDR2 800MHz Patriot Viper CL4/GeCube Radeon HD3850 512MB 256BIT OC EDITION/Seagate 120GB + Segeate 500GB/Pionner DVR-108/Sound Blaster X-Fi Music/Chieftec BX-03 + Chieftec HPC-420/Creative Gigaworks G500/Iiyama A705MT Vision Master 411/Canon MP610/