artix napisał(a):technikum
umowmy sie .... ze po technikum nie zdasz dobrze matury, a jezeli chcesz isc na studia to moze tak byc ze uczelnia bedzie patrzec na wyniki matur, a nie na to czy zdałes czy nie.
artix napisał(a):technikum
Z@K napisał(a):umowmy sie .... ze po technikum nie zdasz dobrze matury, a jezeli chcesz isc na studia to moze tak byc ze uczelnia bedzie patrzec na wyniki matur, a nie na to czy zdałes czy nie.
nie do końca, w lepszych szkołach jest większa motywacja i poziom nauczania też jest wyższy. Ale jeśli bardzo chcesz się czegoś nauczyć to się nauczyć, tylko ze bedzie trudno, nawet bardzo :|Rufus napisał(a):Przecież to od niego zależy jak zda a nie od szkoły
tegoroczna mature nie zdało 21% ucznow....zgadnij kto wyrabia norme??
technika....;]
egzaminie zawodowym
Z@K napisał(a):jak chcesz isc na studia a matury nie zdasz
mia012 napisał(a):ja bym radzila iść do dobrej szkoły, bo tam napewno inaczej uczą i jest inne podejście nauczycieli do przedmiotów.
Reveler napisał(a):to możesz iść do pracy
Z@K napisał(a):wiesz....mowie ze jak chcesz sie dalej edukowac to nie idz do technikum bo matury nie zdasz. co ci po
Cytat:
egzaminie zawodowym
jak chcesz isc na studia a matury nie zdasz
detektyw napisał(a):na studia sie dostałem i nie byle jakie
heh...idz popytaj sie o wymogi do pracy za "przyzwoitą" cene....wiec juz wiesz po co studia czy nie??
detektyw napisał(a):bzdury gadasz - jak kończyłem Technikum Elektryczne i jakoś na studia sie dostałem i nie byle jakie na Politechnike w Poznaniu - a ci co konczyli licea to tak sie meczyli z przedmiotami zawodowymi na studiach że ledwo zdali![]()
![]()
![]()
Z@K napisał(a): Przedcież teraz licea w polsce wypadły dwa razy lepiej niz technika.
Z@K napisał(a):jak na studiach patrza do przyjecia na % to z 35 % z technikum nie kazdy sie dostanie
Z@K napisał(a):matura zdana na 85%- widze jak jest po liceum
taaa a to jest najlepsze z tego wszystkiegodetektyw napisał(a):a myślisz że jak pójdziesz na studia to je skończysz ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości