Wprawdzie już kiedyś pisałem, ale nikt nie odpowiedział, dlatego usunąłem wcześniejszy temat i piszę jeszcze raz

Bardzo proszę o zrobienie loga dla strony o tematyce muzycznej..
Nie mam praktycznie zadnych wymagań, poza tym żeby w logo był tytuł i jednocześnie adres strony:
HEARP.COM
oraz dopiskiem
'Web 2.0 mp3 Player" (lub coś podobnego

Mile widziane logo w dużej rozdzielczości lub plik *.xcf, jeśli ktoś pracuje w GIMPie (nie mam photoshopa..)... Z góry dziękuję za pomoc

Właściwie bardzo mile widziane są trzy rzeczy:
- logo,
- TOP,
- banner
Przy czym najważniejsze jest dla mnie logo, żebym wiedział czego się trzymać przy ewentualnym tworzeniu TOP'a i bannera...
Tak jak już pisałem nie mam żadnych wymagań, liczę na Waszą twórczość

Za niedługo chciałbym zacząć prace nad nową wersją strony , dlatego chciałbym już wiedzieć czego się trzymać, a jeśli chodzi o grafikę to jestem 'NOGA'

W skrócie o stronie - jest to odtwarzacz mp3 online z bazą utworów mp3 oraz dodatkiem do FireFoxa umożliwiającym odtwarzanie plików mp3 bezpośrednio z tej stronki.
Do tego dojdzie system oceniania, podział na gatunki muzyczne itp...
Z tego co widzę w statystykach ludziska odwiedzają już tą stronę i korzystają z niej (w bazie pojawiają się nowe utwory), dlatego chciałbym żeby póki co przynajmniej ładnie wyglądała, zanim będzie miala pełną funkcjonalność