maciej95r napisał(a):moge sobie tylko w TV pooglądać
Z dumą informujemy, że długo oczekiwana w Polsce formacja, Linkin Park zagra 13 czerwca na stadionie Śląski jako gość specjalny przed koncertem Pearl Jam!
Jednego dnia na Stadionie w Chorzowie pojawią się 2 legendarne zespoły! Koncert Linkin Park od lat jest przez polskich fanów ogromnie oczekiwanych wydarzeniem, a agencja Live Nation już wielokrotnie starała się o przyjazd zespołu do Polski.
W tym działaniach wspierały nas maila od tysięcy fanów oczekujących by zobaczyć swój ulubiony zespół na żywo w naszym kraju. Nasze starania zostały nagrodzone w wyjątkowy sposób, gdyż Linkin Park zgodził się dołączyć do zespołu Pearl Jam i zagrać przed nimi koncert!
W ten sposób 13 czerwca na stadionie Śląskim polska publiczność i fani przeżyją wyjątkową i niepowtarzalną ucztę. Dwa takie zespoły tego samego dnia na jednej scenie to w naszym kraju przecież nie jest codzienność!
Seyraam napisał(a):Ale to napewno będzie znowu w granicach 300 złotych.
michalek napisał(a):a ze 18-stke mam 8 marca
Snipper napisał(a):Ja mam 15 marca więc może też mi się uda pojechać. Taki prezent byłby bardzo fajny
Seyraam napisał(a):ostatnio prawie udało mi się wygrać 4000
maciej95r napisał(a):a myślisz , że viva przepuściłaby sobie tylu potencjalnych oglądających ja nic nie wiem na 100 % ale to wedlug mnie logiczne ze pokażą
lisu221 napisał(a):A czy kiedykolwiek viva pokazywała jakiś koncert Bo mówisz to tak jakby tam codziennie leciał jakiś koncert. A poza tym nawet jakby pokazywali to było by to nie "na żywo", znaczy retransmisja
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości