Witam, zostałem poproszony o wyszukanie laptopa dla mojej babci

Laptop będzie służył właściwie tylko do internetu, czasem może jakiś word, czy inny pasjans

Laptop będzie stał, więc waga nie musi być jakaś specjalnie niska, ale ważne żeby był duży (myślę 15,x"), żeby wszystko było wyraźnie widać. Grafika taka, żeby może czasem jakiś film odtworzyła w HD, nic więcej nie potrzeba. Dysk nie jest potrzebny duży, 320/250GB starczy. RAM'u najlepiej 4GB myślę. Sam znalazłem:
LENOVO G550Ale może też się coś znajdzie lepszego od tego, albo jakaś alternatywa

Początkowo miał być PC, ale nie za bardzo jest na Niego miejsca i tak mnie naszło, może kupić All-in-One? Trochę ponad budżet i byłby Dell INSPIRON one. Tylko nie do końca wiem jak to się sprawuje

Może ktos miał z tym styczność, albo wie o tym coś więcej?
i5 6600K @ ? || Prolimatech Megahalems + 2x Enermax Magma Advanced 120mm || Asus Maximus Ranger VIII || 2x4GB G.Skill RipjawsV 2400Mhz Cl15 @ ? || Chwilowy brak GPU || Crucial MX100 256GB || Corsair RM650 || Phanteks Enthoo Pro M + 3x Enermax Magma Advanced 120mm + 2x Corsair AF120 QE || Gigabyte Force K7 || Razer Deathadder Chroma || Samsung T23B350 || Playstation 4 500GB || Microlab FC530 || Lenovo Y580 + Plextor M5S 128GB || HTC One M7