wojtas napisał(a):jesli sa na takiej samej drodze to o ile dobrze pamietam zawsze tramwaj ma pierwszenstwo
o ile jedzie na sygnale i nie tyczy się tylko karetek ale pojazdów uprzywilejowanych np policja straż karetka. i żeby miały te pierwszeństwo muszą być na sygnale.koniczynka napisał(a):karetka to ona jedzie pierwsza
Apokalipsa2006 napisał(a):o ile jedzie na sygnale i nie tyczy się tylko karetek ale pojazdów uprzywilejowanych np policja straż karetka. i żeby miały te pierwszeństwo muszą być na sygnale.koniczynka napisał(a):karetka to ona jedzie pierwsza
PS. mógłby ktoś odpisać na mój powyżej post ? z góry dziękuje
koniczynka napisał(a):domniemywam, że jeśli oblejesz ten teoretyczny, to nie dość że będziesz musiał zapłacić za praktyczny, to jeszcze prawie 4-krotnie więcej zapłacisz za teoretyczny. ale może źle coś czytam.
Apokalipsa2006 napisał(a):koniczynka napisał(a):domniemywam, że jeśli oblejesz ten teoretyczny, to nie dość że będziesz musiał zapłacić za praktyczny, to jeszcze prawie 4-krotnie więcej zapłacisz za teoretyczny. ale może źle coś czytam.
jeżeli z tego co ja przeczytałem to jeżeli nie zdam teoretycznego to musze zapłacić za teoretyczny + 50% praktycznego i jeżeli zdam to już więcej nic nie płace tylko za odebranie prawka
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości