Witam.Mam dziwny problem z kopiami gier na PS2.Mianowicie ściągnalem kilkanaście kopi zapasowych gier z netu i wypaliłem na płytki bdb jakości(Verbatim).Ostatnio chciałem skopiować obraz płyty z tych kopi zapasowych i niestety przy 8 grach wyskakuje po jakiś chwili od kopiowania płyty na dysk błąd tzn program(dvd decrypter) nie może odczytać płyt i to we wszystkich 8 grach na samym początku(zdaje sie skopiuje od 50 mb do 100 mb i potem koniec i non stop pokazuje retry i nic:(.Co ciekawe pare z tych kopi gier przechodziłem na ps2 i bez zadnych problemów działały.Jest to może jakieś zabezpieczenie przed kopiowaniem czy jak??Żadnych rysek na płytkach.Szanowane i takie jaja;/.Myślalem ze napęd padł a on nawet bardzo porysowane płyty dvd verbatim najnowsze czyta bez problemu i kopiowanie idzie bardzo szybko.Może to być jakieś zabezpieczenie obrazu przed kopiowaniem czy coś??kiedyś chciałem skopiować np orginalnego Tekkena 4 i też napęd nie dał rady.Ale żeby piratów nie umiał???zaś ogrinalnego GT 4 bez problemu skopiował i pare innych gier.Może zna ktoś problem??Zaznaczam że płyty kupowałem w tym samym sklepie ale z dużymi odstępami czasu.