maxcezar5 napisał(a):Ale on studiuje informatyke jest na ostatnim roku!
O niczym to nie świadczy

A jak widzimy, jest w błędzie.
maxcezar5 napisał(a):Ale on studiuje informatyke jest na ostatnim roku!
KaRi napisał(a):Przykładowo: Nie kupisz przecież 4850 do i7 950bo to by było trochę śmieszne
jest to uzależnione od przeznaczenia jednostki.
maxcezar5 napisał(a):on mi taki zestaw chce złozyc
KaRi napisał(a):Intel Core i7-950 /3.06GHz, 4.8 GT/s, 8MB, LGA1366, 45nm, BOX/ - 1049zł
Gigabyte X58A-UD3R /intel X58/ - 699zł
Scythe Mugen II Rev.B - 169zł
Corsair 6GB (3x2GB) 1600MHz CL8 XMS3 - 450zł
Samsung 500GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F3 - 149zł
Gigabyte GeForce GTX 570 1280MB DDR5 /320bit/ 2xDVI/HDMI - 1299zł
NEC AD-7261S SATA LightScribe - 99zł
OCZ StealthXStream2 600W - 290zł
Aerocool PGS Strike-X czarna (b/z) - 239zł
Suma => 4443zł
maxcezar5 napisał(a):A i jeszcze jedno kazał mi procesor do 4 Ghz wykręcić
Mike napisał(a):Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze - 315
Mike napisał(a):Nie ma sensu pchać się w LGA1366, bo w tym przypadku nie będzie ono wydajniejsze (nie będzie także mniej wydajne) od LGA1156, ale za to jest to droższe rozwiązanie.
Masz racje nie podałem ci konkretnych modeli sprzętu ponieważ nie wszędzie są one dostępne np. dostałeś w pełni składny zbiór modeli i idziesz do sklepu a tu lipa. Szukając na allegro też jest trochę chaotycznie. możesz sobie pójść np. do Vobis i zamówić sprzęt którego listę posiadasz jeśli chcesz właśnie takie zestawienie zawsze najlepiej jest się spytać sprzedawcy, ale oni lubię wciskać na siłę. Jeżeli znasz się na sprzęcie sam poszukaj sobie wymaganego sprzęty ponieważ szukasz kompa do gier tak więc wszystko co podałem jest nie "Złóż Taki bo mi się podoba" tylko dopasuj jedno do drugiego dobierając sprzęt z serii określonego modelu ale nie konkretny model. Do być może nie pasującego odpowiednika np. Widziałem w sklepie konkretnie w vobisie sprzęt zawierający podzespoły tworzone z myślą o grach a kartą graficzną biznesową.Mikou@j napisał(a):Dudix3, poprawiłeś mi humorMam nadzieje, że sam doskonale wiesz, że to co napisałeś jest bez sensu, bez ładu i składu
Dudix3 napisał(a):Procesor I7 cztery rdzenie po 1.8Ghz z możliwością podkręcenia,
Dudix3 napisał(a):Karta Graficzna Geforce GT 330 lub lepsza najlepiej z serii GT lub jakąś z DDR4 cena do 600zł,
Dudix3 napisał(a):Płyty główne do wyboru do koloru jest ich tyle że nie trudno znaleźć za 1000 do 1500 kupisz doskonałą a są i b. dobre nawet za 400-600 najlepiej z Gygabyte,
Dudix3 napisał(a):Składanie kompa na pozór wydaje się droższą inwestycją jednak jeśli trafisz do dobrego sklepu lub zamówisz przez allegro wyjdzie ci dużo taniej.
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości