karta graficzna najlepiej żeby była radeona i zestaw bez monitora i windowsa. zestaw do grania głównie
 karta graficzna najlepiej żeby była radeona i zestaw bez monitora i windowsa. zestaw do grania głównie  dziękuje z góry.
 dziękuje z góry.				
 karta graficzna najlepiej żeby była radeona i zestaw bez monitora i windowsa. zestaw do grania głównie
 karta graficzna najlepiej żeby była radeona i zestaw bez monitora i windowsa. zestaw do grania głównie  dziękuje z góry.
 dziękuje z góry.				

Radek jest za bardzo Wattozerny i bym dal lepsza troszke zasilke
 Radek jest za bardzo Wattozerny i bym dal lepsza troszke zasilke  ale komp spox polecam
 ale komp spox polecam  

Co do zasilacza nie wiem w czym problem, ten Chieftec ma aż trzy linie +12V i według specyfikacji wytrzymuje na nich obciążenie 440W i 37A. To spokojnie wystarcza nawet na O/C takiego zestawu. Można oczywiście dopłacić do wersji 620W, ale nie widzę potrzeby tak jak i kupno innego zasilacza, bo w tej cenie nie ma podobnie dobrej oferty
 Co do zasilacza nie wiem w czym problem, ten Chieftec ma aż trzy linie +12V i według specyfikacji wytrzymuje na nich obciążenie 440W i 37A. To spokojnie wystarcza nawet na O/C takiego zestawu. Można oczywiście dopłacić do wersji 620W, ale nie widzę potrzeby tak jak i kupno innego zasilacza, bo w tej cenie nie ma podobnie dobrej oferty 

chociaż to dobra karta nie dał 1399zł

Precel napisał(a):a dlaczego bys nie dal Question

westside napisał(a):a ja mam pytanie co do tego radeona, czy on ma to SLI czy coś takiego ??
westside napisał(a):i co jest lepsze, GeForce czy Radeon

westside napisał(a):i co jest lepsze, GeForce czy Radeon

Ponieważ w tej cenie jest 8800GTS 640MB, który jest jednak wydajniejszy

)
 )

westside napisał(a):a jakiś zestaw z procem AMD

westside napisał(a):ale coś takiego jak ten Twój tylko że z amd
 Zestaw złożony przezemnie będzie nieco szybszy i bardzie przyszlościowy(C2D i płyta z chipsetem P35) ale będzie droższy.Wybór należy do Ciebie.
 Zestaw złożony przezemnie będzie nieco szybszy i bardzie przyszlościowy(C2D i płyta z chipsetem P35) ale będzie droższy.Wybór należy do Ciebie.

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości