Na początku komp chodził świetnie, potem coś się zjechało z płytą główną bo raz jak wszedłem na pc to siedziałem z 3h i nic a często i pod koniec zdarzało się że po wejściu się ścinał i jedyny sposób to reset albo po 10 minutach pracy.
Na koniec komp po włączeniu był odrazu na chodzie bez mojego naciśnięcia na power i było czarne tło xD tak więc wymieniłem Płytę główną i Zasilacz z 300w na 330w bo na tej płycie mój stary 300 nie działał.
Co następuje

No i po włożeniu płyty głównej wszystko było świetnie !! xD i komp się nie ścinał ani nie lagował aż przyszedł moment ;p,
i to jest podobny problem o czym kolega wyżej mówi, gdy zaloguje się do systemu komputer chodzi ładnie.
Ale jak mam np otwartych 4 zakładki i piszą do mnie ludzie na gg(dużo) i np odpalonego mam winampa to muli się komp.
Mozilla jakby miała zapodać mi xD informacją firefox.exe ale jednak zmienia zdanie i po minucie wraca do działania.
I teraz jak do was pisze to komp normalnie chodzi ale czasami dużo myśli, w grach to co chwile ma przycinki że gram zatnie się ale na chwilę na sekundę dosłownie i gram dalej. Tak samo na Youtube jak oglądam film to się zacina co 4 sec... też na 1 sec xD
A to mnie dziwi gdyż na starej płycie jak jeszcze działała miałem tyle pootwierane programów nawet jak miałem wirusa i potem się o nim dowiedziałem to działał bez lamienia się.
Może opiszę swój PC

Procesor AMD Athlon 1.4Ghz ale ta płyta pod socketa czyta mi go jako 1.1Ghz
Ram DDR1: 512
System Operacyjny: Xp Professional Service Pack 2
Tak więc proszę o podpowiedź co zrobić :p aha i dodam że format mi nic nie dał bo po sformatowaniu działał ładnie i po 10 h użytkowania znowu zaczął się lamić jak robie wiele rzeczy aczkolwiek nie są one aż takie żeby lagowały pc gdyż jak mówiłem na starej plycie robiłem więcej i się nie lamiło... czekam na odp AvE xD