snajper$ napisał(a):Jest lepszy do o/c
Moze jakis tescik albo cos na potwierdzenie tych słow...

snajper$ napisał(a):Jest lepszy do o/c

kajtekjr napisał(a):ten z komputronik.pl jest na jadrze Manchester

http://www.bazarcen.pl/product_385788.html EDIT: no rzeczywiście Manchester jest na socket 939
 http://www.bazarcen.pl/product_385788.html EDIT: no rzeczywiście Manchester jest na socket 939 
Menchester i Toledo to soket 939
Windsor i Brisbane to soket AM2

precel napisał(a):pierwsze slysze zeby te jadra byly pod socket am2
 (chyba ze to blad na komputroniku)
 (chyba ze to blad na komputroniku)

Lecter napisał(a):Jak jesteś takim fanatykiem OC to może C2D
 Od zawsze mam cos od AMD.. Na poczatku Athlon 1000 MHz teraz Sempron 2800+ i u mnie Intel nigdy nie zagosci...
 Od zawsze mam cos od AMD.. Na poczatku Athlon 1000 MHz teraz Sempron 2800+ i u mnie Intel nigdy nie zagosci...  
snajper$ napisał(a):Windsor i Brisbane to soket AM2

Green Lantern napisał(a):Witam, a jak tak trochę OFTopowo. Pewien jesteś co do tego 8600GTS ?

Green Lantern napisał(a):Zwróć uwagę na ceny części które kupujesz, bo podałeś cenę za procka 434zł a ten sam jest za 280zł w ESC.PL
 Lub na rdzeniu Brisbane zamiast Windsor
 Lub na rdzeniu Brisbane zamiast Windsor  
 I jest taka sprawa jest wstanie sprowadzic kadza czesc do mojego kompa oprocz pamieci OCZ Technology 2x1GB 800MHz CL4 Platinium i teraz mam do was pytanie jakie pamieci wziac zamiast tych
 I jest taka sprawa jest wstanie sprowadzic kadza czesc do mojego kompa oprocz pamieci OCZ Technology 2x1GB 800MHz CL4 Platinium i teraz mam do was pytanie jakie pamieci wziac zamiast tych  Cena ok 500 zł.
 Cena ok 500 zł.
 Ale zeby pamieci byly na stanie..
 Ale zeby pamieci byly na stanie.. 

kajtekjr napisał(a):teraz mam do was pytanie jakie pamieci wziac zamiast tych
kajtekjr napisał(a):btw. jesli macie gdzies namiar na pamieci OCZ Technology 2x1GB CL4 800MHz Platinium to prosze o jakis link... Ale zeby pamieci byly na stanie..

Lecter napisał(a):Również coś markowego - Geil, Patriot, Corsair
 ? Ja sie pytam o konkretne kosci...
 ? Ja sie pytam o konkretne kosci... 
Lecter napisał(a):http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=6133
 ? Bo nie moge znaleźć
 ? Bo nie moge znaleźć 

kajtekjr napisał(a):Zadnego C2D Od zawsze mam cos od AMD.. Na poczatku Athlon 1000 MHz teraz Sempron 2800+ i u mnie Intel nigdy nie zagosci...

BZIKU napisał(a):Kajtuś....tez tak mówiłem i zarzekałem sie jak żaba błota...Ale teraz po zmianie sprzetu widze jak jest narazie przepaśc miedzy AMD a C2D
 Po drugie albo C2D albo GF8800 GTS ? i chyba jednak wole 8800
 Po drugie albo C2D albo GF8800 GTS ? i chyba jednak wole 8800  Bo na jedno i drugie fundusz nie pozwala...
 Bo na jedno i drugie fundusz nie pozwala... 

kajtekjr napisał(a):Gdzie tu pisze ze sa na stanie...
 Ale w drugim sklepie jest napisane, że są na stanie
 Ale w drugim sklepie jest napisane, że są na stanie  
 kajtekjr napisał(a):no co ty.... ? Ja sie pytam o konkretne kosci...

Wszystkie i tak mają bardzo zbliżony poziom wydajności i ja brałbym OCZ, bo są najtańsze
 Wszystkie i tak mają bardzo zbliżony poziom wydajności i ja brałbym OCZ, bo są najtańsze 

Z tych trzech Corsair'y, ale masz na nie 570zł?
 i powiedzial ze razem z nimi i reszta sprzetu zamke sie w 3k wiec mi to nie robi roznicy byle sie zmiescic w wyznaczonej kwocie...
 i powiedzial ze razem z nimi i reszta sprzetu zamke sie w 3k wiec mi to nie robi roznicy byle sie zmiescic w wyznaczonej kwocie...  
 lance87 napisał(a):Wszystkie i tak mają bardzo zbliżony poziom wydajności i ja brałbym OCZ, bo są najtańsze
 Ale bede musial sam zamowic w necie...
 Ale bede musial sam zamowic w necie...  

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości