ps. do kompa urządzenie wielofunkcyjne doliczyc ;] , komputer składac pod okiem gracza ... [ dobra mycha itp. ]

Procesor:
Intel Core 2 Duo E6600 /2,4GHz, 4MB/ BOX
799 zł
Płyta główna:
ABIT AB9 QuadGT /intel 965/
669 zł
Pamięć RAM:
OCZ 2GB (2x1GB) PC800 CL4 Platinum
479 zł
Druga pamięć RAM:
OCZ 2GB (2x1GB) PC800 CL4 Platinum
479 zł
Dysk twardy:
Seagate 500GB 7200rpm 16MB cache SATAII Barracuda 7200.10
Karta graficzna:
BFG GeForce 8800GTX 768MB 2xDVI HDTV
2159 zł
Karta dźwiekowa:
Creative Labs X-Fi mX Xtreme Audio
225 zł
Głośniki:
Logitech X-540 (5+1)
295 zł
Napęd FDD:
Alps 1.44MB Black
25 zł
Nagrywarka DVD:
Pioneer DVR-112DBK (black)
140 zł
Klawiatura:
Logitech G11 USB
215 zł
Mysz:
Razer Diamondback Plasma
149 zł
Obudowa:
Cooler Master Cavalier III Black (bez zasilacza)
265 zł
Zasilacz:
Tagan 530W (TG530-U15)
435 zł
Monitor:
iiyama Prolite E1900S-B2 Black (2ms, DVI)
890 zł
Drukarka:
Brother DCP-115C
269 zł
Suma:
8028 zł brutto

Swat napisał(a):Macie jakieś ciekawe propozycje ?

DeadOrAlive napisał(a):ile byś nie dał to i tak będzie słabszy od nextgenowych konsol...
moja propozycja - konsola (Xbox360) + w miarę rozsądny komp.

pawel1710 napisał(a):Np takie PS3 ma moc zaledwie dwóch kart GeForce 6800 połączonych w SLI, więc nie jest to szczyt możliwości współczesnych pecetów, które mają juz duzo wydajnijsze grafy. X360 ma podobne mozliwości.

doter napisał(a):DeadOrAlive przyznaje racje lepiej kupić nextgenową konsole iż wypaśne PC na 25.000 zł

cinek383 napisał(a):ja bym kupił to i to

Uśmiałem sie po pachy, zresztą karta graficzna to nie wszystko.
Ze wzgledów o których pisałem wcześniej, zrezygnowano np. z konwersji gry Gears Of War na PC bo nawet menu gry by się zacinało....
 Swat jesli masz tyle kasy to bierz porządnego kompa, a jak ci zostaną jakieś "drobne"
  Swat jesli masz tyle kasy to bierz porządnego kompa, a jak ci zostaną jakieś "drobne"  to kup sobie jeszcze do tego i konsolkę
 to kup sobie jeszcze do tego i konsolkę 

A konsolka jak miala swietna grafike tak bedzie ja miala...
 A konsolka jak miala swietna grafike tak bedzie ja miala... 

pawel1710 kup teraz takiego kompa za 25000 i konsolke + telewizor za 10000 (pewnie przesadzialem) i pogadamy za 3-4 lata... Na kompie polowy najnowszyszchych tytułów nie odpalisz na max detal... A konsolka jak miala swietna grafike tak bedzie ja miala...

Własciwie co miesiac mozesz kupic jakas nowa czesc do PCta..
 Własciwie co miesiac mozesz kupic jakas nowa czesc do PCta..   

pawel1710 napisał(a):To tak jak dzis byśmy porównali PS2 ze współczesnymi pecetami, różnica w grafice jest widoczna na pierwszy rzut oka.

Dobra jest to ostatnio mój post tutaj na ten temat, jak chcesz pogadać dalej to załóż odpowiedni temat w odpowiednim dziale
 Dobra jest to ostatnio mój post tutaj na ten temat, jak chcesz pogadać dalej to załóż odpowiedni temat w odpowiednim dziale 

Powodzenia....
 Powodzenia....  

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości