Lece do Telepunktu jak najszybciej i bede miał 1024

We Love You BZIKU

BZIKU napisał(a):Tym którzy swieżo podłączyli internet o w/w prędkosciach zostanie podkrecona predkość tak jak u góry,ale bez dodania dodatkowych Gb do limitu....
samsung70 napisał(a):czyli jak ja mam(tzn bede miał jzu neo 512) to mi tez podkrecą na 1Mb ale zostanie mi limit 15GB, tak ??
filipyo napisał(a):A jesli przedluzylem umowe na neo w zeszlym miechu ze zmiana predkosci z 256 na 512 na 2 lata (1 rok 33zl drugi 66) to tez jeste objety ta promocja>?
samsung70 napisał(a):nozna jeszcze rozwiązac umowe
samsung70 napisał(a):a dzis jest sroda
samsung70 napisał(a):panowie, moja starsza w poniedzialek podpisała umowe na 2 laty na neo 512, a dzis jest sroda... nozna jeszcze rozwiązac umowe?? bo tez bym sobei wział to NEO 512 krecone na 1Mb
Tym którzy swieżo podłączyli internet o w/w prędkosciach zostanie podkrecona predkość tak jak u góry,ale bez dodania dodatkowych Gb do limitu....
High Voltage napisał(a):Mozna, ale bedziesz płacił kare
High Voltage napisał(a):U mnie wtorek
BZIKU napisał(a):Po co sami ci dołożą,abyś pokrzywdzony nie był-tak mi mówiono.
samsung70 napisał(a):a mi tam starsza cos truła ze mozna umowe rozwiązac w ciągu 48 godzin
BZIKU napisał(a):sami ci dołożą,abyś pokrzywdzony nie był-tak mi mówiono
samsung70 napisał(a):mała pomyłka
High Voltage napisał(a):moze, tego to niewiem
High Voltage napisał(a):Brałeś coś?
Buszinio napisał(a): jakby zwiększyli do 1024 to by było super
BZIKU napisał(a):w przypadku podłaczenia się do sieci w przeciągu 24h.....
samsung70 napisał(a):BZIKU napisał(a):w przypadku podłaczenia się do sieci w przeciągu 24h.....
<<<< a jak to rozumiec ???
samsung70 napisał(a):coz z tego jak bedziesz miał limit 15 GB ino.. tak jak ja
BZIKU napisał(a):wejdzie na dniach w pażdzierniku
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości