Ronaldinio napisał(a):Czy niemożecie dopisac tego do Regulaminu??I dlaczego za doczhodzenie swoich praw kris jest wyśmiewany jeżeli mati mu obiecal??
a niby przez kogo? i na pewno nie wyśmiewany jak już to został "olany" ale trochę racji jest po obu stronach, poza tym weźcie pod uwagę że
admin też człowiek, i na pewno nie wy jedni się do nich sr*cie o usunięcie warna....
krisu napisał(a):Amistad18 napisał(a):ale jak z c*ackiem,serial*m lub keyg*nem no to raczej ci się należało
ja tylko jeszcze dodam że to była wersja bez cr@cka ani seriala
jak to był link do
triala, ale tylko i wyłącznie do triala który jest legalny a nie np już scrac*wanego PS'a, to teraz poprę krisa że nie powinno być tego warna...
EDIT\
Ronaldinio napisał(a):pewnie dostanę bana ale co tam!Czy to jest głupota dopominac się swoich praw??!!Czy to jest naprawde taki ciężki grrzech?????Ciekawe co wy byście zrobili gdybyscie uwazaali ze dostaliscie cos nieslusznie a wszyscy cie na pw ignoruja albo mowia ze niemaja nastroju(ad.Fluid).ja już niemówie o tym ostrzeżeniu bo jestem na tym forum.
nie dostaniesz bana bo to jest twoje zdanie, a do tego ma raczej tan temat służyć, co do tego dopominania się swoich praw to masz prawo i się dopominasz, a skoro
tom@szek lub ktoś inny ci nie odpowiedział to raczej twoja prośba, podanie czy jak to nazwać zostało odrzucone, a poza tym to już trochę dłużej na forum jestem niż kilku z was i uwierzcie mi że nie wiecie ci to znaczy być olanym..... ale na to jest sposób,... wystarczy albo się przyzwyczaić, lub zrozumieć
adminów, wtedy przyznacie mi i im racje...
i po ptokach ....