przeczytałem w ShoutBox więc jestm
moze tak pisać poniewaz wedłg rozumowania niektórych programów kablem USB nie jest każdy kabel który ma złacze usb. wazne tutaj sa symbole kabel DKU-5 lub CA-42 mimo ze ma złacze usb nie jest kablem usb tylko kablem na port szeregowy !!!!!!
Kablem USB jest kabel o symbolu DKU-2
dlatego moga powstać rozbierzności poniewaz jednemu chodzi o wtyczke a innemu stan faktyczny czyli symbole. A oskarzenia o ta aukcje uwazam za bardzo nie stosowane poniwaz obserwuje to forum i Mateusz__1991 naprawde stara sie pomuc.
DLR-3 or DLR 3P
wczesniej było coś takiego wyjaśniam w oxygenie sa to oznaczenia 'pirackiego" kabla DKU-5 i CA-42 więc jesli mamy piracki (nie kupiony ze stron nokii i nie za cene większa niz 100 zł

) zaznaczmy włanie to ale to tylko w oxygenie !!
Mateusz__1991 napisał(a):Tu jest kabel DKU-5 bo taki kabel jest do Nokia PC Suite. Ja mam inny na PC suite nie działa, ale w oxygenie tak.
Wsumie tak bo jak juz kiedyś pisałem to kabel do nokii PC suite musi byc albo dobrze dobrany (piracki) albo orginał ja mam piracki za 15 zł i działa na pc suite (nokia 3220)
Mateusz__1991 napisał(a):Jak nie obsługuje transmisji danych jak sam mam 3100 i przesyłam!!
No bo moze nie obsługiwać transmisji przez kabel DKU-2 czyli USB(wazene to co wcześniej)
no chyba wszystko napisałem jeszcze ewentual zedytuje zycze powodzenia i pozdrawiam (tylko mnie o jakieś przekrety na allegro nie oskarzcie tu hehehe

)