mam bardzo nietypowy błąd nie mam się kogo poradzić, a wiem, że to forum posiada wielu specjalistów znających się na rzeczy. A teraz wracając do tematu. Posiadam o to ten sprzęt jego nazwa widnieje w temacie. Problem pojawił się z dnia na dzień. Może najpierw przedstawię wam wizualnie mojego pada.
Nazwa: Joy Pad Gp-3090 Sky Cruiser (jest to pełna nazwa tego pada, ta nazwa znajduję się na pudełku w którym sprzedano mi to urządzenie, jednakże w panelu sterowania ten Pad widnieje pod nazwą PC TWIN SHOCK)
Jak sprzedawca kazał zainstalowałem sterowniki i wszystko było ok. Jednak dzisiaj chciałem zagrać w Fife 07 na analogach. Włączam analoga i jak wcisnę pałeczkę analog się wyłącza. Wystarczy, że ją lekko wcisnę i analog się wyłącza. Nigdy wcześniej tak nie miałem. Prawa pałeczka mi działała bo zrobiłem sobie devdata w przypadku fify i mi śmigało, także z prawym analogiem nie ma problemu. Tylko dziwi mnie to że gdy wcisnę pałeczkę przechodzę w tryb cyfrowy, a nie analogowy. Jak już mówiłem nigdy tak nie miałem. Przy wcisnięciu pałeczki występują duże wibracje.
Proszę was bardzo o pomoc w tej nietypowej sprawie. Błąd pojawił się z dnia na dzień i nie wiem co mam z tym zrobić..

[ Dodano: Dzisiaj o 12:23 ]
Na prawdę bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi..proszę was o to bardzo...