przez rafalsky18 22 Cze 2006, 19:55
Tak się składa, że też mam taką płyte. Osobiście nie jestem z niej zadowolony, no ale czego można się spodziewać za takie pieniądze....Też się zastanawiałem nad ramem i doszedłem do takiego wniosku: ze względu na to, że ta płyta nie ma zbyt dużej regulacji napięcia na ram nie opłaca się kupować Geil'ów. Te oamięci wręcz uwielbiają wysokie napięcia, czego ta płyta im nie da. W takiej sytuacji najlepszym wyborem będą wszystkie pamięci oparte na kościach Samsunga

Najczęściej można je spotkać bodajże w patriotach XBLK, ale dokładnie nie pamiętam. Jednak nie jest to takie proste.....te samsungi są troche drogie. Ja nie miałem zbyt wiele kasy na pamięci więc wybrałem Hynixy D43, dokładnie kupiłem jedną kość 1GB, ciekawa sprawa.....Ogólnie polecam tą pamiątke na te kiczowatej płycie chodzi na jako 480, czyli FSB 240 synchro z prockiem. Mnie to troche zaskoczyło, bo kości większe kręcą się gorzej, a mniejsze troche lepiej...
Jeśli jednak się zdecydujesz na zakup tej kości to troche ciężko ją znaleźć, ale czasem sie trafi na allegro, a jak nie to w
tym sklepie jest

..................
AMD 64 3000+@, Gainward PP Ultra 6800GT GS, 1GB RAM Hynix D43, Tagan U15 530W EasyCon,Gigabyte K8,HDD WD 160GB + Samsung 80GB + Segate 60GB, CREATIVE Inspire T5900, COOLTEK Hurricane 1600DPI, Raptor P1 pad, MicrosoftErgonomicKeyboard 4000,