precel_dozy napisał(a):juz ci mowie ze za 2 kola to nie bedzie to nic interesujacego
oj uwazam ze sie mylisz... wystarczy ze bedzie mial sprzęt powiedzmy za 2200zł, utarguje w sklepie do 2 tys (co powinno sie udac, przynajmniej ja tak zawsze robie) i bedzie miał naprawde dobry sprzet.
A co do cen ze sklepow internetowych to zdziwicie sie albo nie ale w sklepach komputerowych w mojej okolicy są one o wiele NIŻSZE od tych ze sklepów w internecie... tak wiec lepiej wziąść cenniki od kilku sklepów komputerowych w swoim miescie i przyjrzec sie cenom, a nie sugerowac sie tym co oferują sklepy internetowe.
Co do twojej grafy precel... uwierz mi ze zawsze bylem zwolennikiem Radeonów i mialem takie myslenie ze jak grafa to tylko Radeon...
Ale jak spojrzeć na testy i opinie uzytkowników to:
Sapphire X1600Pro 256MB 128 PCI-E
nie równa się z GF6600 GT 128MB a cenowo X1600PRO jest tylko góra o kilkadziesiąt zł tańszy!
Ja też byłem zwolennikiem Radeonów ale w tym przypadku GF bije na głowe Radka i tu nie mialbym watpliwosci by zakupic GF.
I to w sumie tyle...
Wypowiedzialem sie w tym temacie bo gdzies w czerwcu mam w planach zakup nowego sprzętu własnie za około 2300 - 2400zł (z tym ze planuje za niego dac jakies 2100 - 2200zł - roznice pokryja negocjacje

) i wcale nie uwazam ze bedzie to sprzet mało interesujący.
Pozdro.