Słyszałem o jakims programie do tego, ale nie mogłem znaleźć na tym forum..
Bo mam plik z wirusem, a nawet w awaryjnym sie uruchamia....
Jak go0 usunąć??
A z dyskietki startowej nie moge wejsc, bo mam NTFS na C;\
EDO napisał(a):Na takie cos jest pewien o3wsty sposób: idziesz z dyskiem do kolegi i w jego komputerze podłaczasz go jako dodatkowy dysk i już można usuwac co sie chce Trzeba tylko uważać. M. in. może usunąć plik wymiany bo kolega pewnie ma ustawione że plik wymiany ma znajdować sie tylko na jego partycji systemowej. Po powrocie ponownie utworzy się swap ale już pewnie w kawałkach (o ile ktos quma o co z tym biega0.
Bartass napisał(a):a nawet w awaryjnym sie uruchamia....
fluid23 napisał(a):odpal komp w trybie awaryjnym i recznie usun ten plik jeszcze sie nie zdazylo zebym nie mogl czegos w ten sposob usunac
Dami napisał(a):Bartass napisał(a):a nawet w awaryjnym sie uruchamia....fluid23 napisał(a):odpal komp w trybie awaryjnym i recznie usun ten plik jeszcze sie nie zdazylo zebym nie mogl czegos w ten sposob usunac
Jak się odpala to raczej nie usuniesz"Bo jest w użyciu"
Pozdro
fluid23 napisał(a):Dami napisał(a):Bartass napisał(a):a nawet w awaryjnym sie uruchamia....fluid23 napisał(a):odpal komp w trybie awaryjnym i recznie usun ten plik jeszcze sie nie zdazylo zebym nie mogl czegos w ten sposob usunac
Jak się odpala to raczej nie usuniesz"Bo jest w użyciu"
Pozdro
w trybie awaryjnym 90% rzeczy jest wylaczona wiec nie ma problemu z usunieciem praktycznie zadnego pliku a tym bardziej jak jest to wirus
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości