kamiledi15 napisał(a):There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later
MaxPower napisał(a):Prawdopodobnie masz wewnętrzne IP, dlatego tak jest.
kamiledi15 napisał(a):jak ściągałem party ponad 200 mb, to miałem 120 minut czekania
kamiledi15 napisał(a):przecież jest tyle serwerów, za które nie trzeba płacić, które nie mają limitów i w których nie trzeba stać w kolejkach
kamiledi15 napisał(a):(120 kb\s, bo mam łącze 1 mb)
kamiledi15 napisał(a):Czemu tak się stało?
kamiledi15 napisał(a):Z torrentów nie korzystam, bo tam zwykle prędkość też wynosi zwykle 20 kb\s
Beza_666 napisał(a):kamiledi15 napisał(a):Z torrentów nie korzystam, bo tam zwykle prędkość też wynosi zwykle 20 kb\s
Glupoty piszesz, z torkow najlepsza predkosc mozesz osiagnac,myslisz ze skad te wszystkie pliki na rapidzie?? Oczywiscie trzeba byc na jakims prywatnym trackerze, o co nie trudno wystarczy od czasu do czasu spojrzec w Sprzedam,kupie, zamienie tam czesto niektorzy userzy rozdaja zaproszenia za free.
ToServeAndProtect napisał(a):także nawet Premium users mają problemy z powodu wolnych prędkości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości