damian.1 napisał(a):Ja mam vista inspirat -----> google.pl..łatwo dostpeny ok 20 mb
ehs ...programik instalujesz i masz ...jak sie nie spodoba odinstalowujesz i masz xp ......nic wiecej nie trza robic ( sie znaczy to jest tylko nakladka wygladu ..tak dla informacji )
cinek_1111 napisał(a):Może jeszcze ktoś podać aby windows się inaczej uruchamiał jak vista bardzo proszę wiem że jakiś programik taki jest
Windows Vista theme
1 Instaujesz:
Vista Visual Styles Pack 2.0.exe
( następnie uruchom ponownie komputer )
2 Instaujesz: UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0.exe
( następnie uruchom ponownie komputer )
instrukcja:
aby zmienić styl:
ppm na pulpicie > właściwości > wygląd > z menu okna i przyciski wybierasz sobie interesujący ciebie styl ( ja mam i na screenie jest "Aero Style (Vista - Beta 1)
merak napisał(a):Cinek_1111 właśnie ten sposób co ja ci dałem odpala się jak Vista a nie jak XP
merak napisał(a):vista tranformation pack 4.0
cinek_1111 napisał(a):Może jeszcze ktoś podać aby windows się inaczej uruchamiał jak vista bardzo proszę wiem że jakiś programik taki jest
pablosimo! napisał(a):Ten styl vista cos mi nie chce działać Sad. Postepuje według tej instrukcji
cinek_1111 napisał(a):a czego mam się trzymać od tego z daleka??
Amistad18 napisał(a):pablosimo! napisał(a):Ten styl vista cos mi nie chce działać Sad. Postepuje według tej instrukcji
1. WINDOWS\Resources\Themes .... masz w tym folderze themy taki jak "Aero Style (Glass - 52xx)" i tym podobne?
Amistad18 napisał(a):2. czy podczas pkt. 2. "Instaujesz: UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0.exe " czasem nie wkładałeś płytki z XP'ekiem i nie zastąpiłeś nadpisanych plików oryginalnymi plikamii? ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości