witam. znów mam problem z nagrywaniem. mianowicie nagrałem film w nero na vcd który na dysku był w .avi. troche się konwertowało ale wszytsko było oki , nero sam zmniejszył rozmiar poprzez ucięcie napisów i poukładał wszytsko tak że weszło to na 700MB płytke. dzisiaj znów chciałem cos nagrać . film w .avi ma około700MB robie wszytsko tak jak z poprzednim a tu na pasku w nero wyskakuje że ma ponad 800MB jeżeli wybieram aby nagrał w vcd. dlaczego tak jest skoro tamten film też miał 700 MB i po przerbkach w nero ( automatycznych się zmieścił ) i też też ma 700 w .avi a się nie mieści??
powiedzcie czy skonvertowanie z .avi zwiększa jego wagę na vcd?? czy powinna pozostać ta sama??
czym można to zrobić żeby po konversji na vcd też miał 700MB i zmieścił się nna standardową płyte?? ( ale nie programem WinAvi converter bo w wersji nie opłaconej na środku ekranu jest napis o kupnie tego programu więc to troche nie bardzo. chyba że macie ten program do ściągnięcia w pełnej wersji bo bardzo szybko konvertuje)
Ciągle mi ten komp sie psuje...