Pozdrawiam

kamyk2112 napisał(a):Słyszałem ze laptop nie połączy mi sie z routerem i nie"udostępni" internetu na stacjonarny
kamyk2112 napisał(a):Myślałem nad tym żeby kupić router i internet przekładać z laptopa do stacjonarnego
bladi1492 napisał(a):Po drugie spróbuj TAK
kamyk2112 napisał(a):"Słyszałem ze laptop nie połączy mi sie z routerem i nie"udostępni" internetu na stacjonarny" -chodzi mi o to że nie podłączę laptopa do routera, tylko stacjonarny da się podłączyć (tak mówił mi znajomy).
kamyk2112 napisał(a):"Słyszałem ze laptop nie połączy mi sie z routerem i nie"udostępni" internetu na stacjonarny" - jeżeli miałbym ten internet bezprzewodowy do laptopa to przekładać go do stacjonarnego i wtedy łączyć go z routerem![]()
kamyk2112 napisał(a):...nie da laptopa podłączyć do routera (z netem bezprzewodowym)
kamyk2112 napisał(a):czyli rozumiem że internet z laptopa "poszedłby" do routera tam zostałby rozdzielony np. na 2 z tego jeden do stacjonarnego a drugi spowrotem do laptopa ?![]()
pawka111 napisał(a):laptopa da się podłączyć z ruterem ale laptop będzie wtedy zwykłym hostem - TO OCZEWISTE.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości