Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

internet explorer 6 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

internet explorer 6

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Internet Explorer 6

Postprzez macios 04 Lis 2006, 00:14

reklama
Witam!

Mam problemik...Otóż przypadkiem gdy ściągałem z serwera plik mp3 to odznaczyłem opcję zapytaj przed zapisaniem pliku czy coś takiego :P Otóż chciałbym aby po klinięciu plik nie ściągał się automatycznie, gdyż chciałbym wybierać gdzie plik ma się znajdować :( Mam nadzieję, że ktoś pomoże to b. ważne! Pozdro i z góry dzięki :)
macios
~user

Dołączenie: 28 Paź 2006, 18:22

Postprzez craxx 04 Lis 2006, 21:30

Nie obraź się, ale najlepszym sposobem jest przerzucić się na Mozille Firefox
goooooole is rulez :D
craxx
~user

Dołączenie: 04 Lis 2006, 21:17

Postprzez macios 04 Lis 2006, 23:37

A można mieć 2 przeglądarki naraz?? Bo ja nie mam nic przeciwko ale obawiam się że innego zdania będą inni użytkownicy komputerka...
macios
~user

Postprzez nevesu 04 Lis 2006, 23:38

jasne ze mozna mozesz miec nawet 8 (pomijam zasyfienie kompa :lol: ) np firefox i ie i juz
BR-NP-12 <3 <3 <3
Awatar użytkownika
nevesu
~user

Dołączenie: 31 Sty 2006, 17:26
Miejscowość: BR-NP-12 <3
Pochwały: 66

Postprzez DeadOrAlive 04 Lis 2006, 23:38

macios napisał(a):A można mieć 2 przeglądarki naraz??

Można mieć nawet 5, jedynie trzeba ustalić, która z nich ma być przeglądarką domyślną.
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez macios 05 Lis 2006, 01:15

A jak mam ustawić teraz w opcjach IE żeby nie pobierało bez wyboru miejsca docelowego?? Jest to dla mnie bardzo ale to bardzo ważne więc proszę o pomoc!!
macios
~user

Postprzez kahoona 05 Lis 2006, 02:58

W IE - Narzędzia/opcje internetowe/Zabezpieczenia /poziom niestandardowy/ zjechać na dół do "Pobieranie" - Automatyczne monitowanie dla pobrań plików - Włącz.
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 64 gości