gdy przegladam strony internetowe i np na onecie chce przeczytac jakas wiadomosc w nowym oknie, klikam prawym przyciskem myszy wybieram OTWORZ W NOWYM OKNIE, wyskakuje okienko ale w srodku jest puste tzn widze pulpit, a pasek a zdresem jest pusty a strona sie nie otwiera. Naciskam na odswiez w tym nowym okienku i nic, a jak naciskam ZATRZYMAJ to wtedy wyskakuje komunikat BRAK STRONY DO WYSWIETLENIA ale w pasku na adres strony wyskakuje adres strony i gdy teraz naciaskam ODSWIEZ to strona sie otwiera !!!
Ale bezposrenduio nie chce i tak jest caly czas, nigdy dotad nie mialem takiej sytuacji !!
tak samo jest np gdy wchodze na swoja poczte na interie. Wchodze na strone interii, loguje sie, zalogowalem sie chce napisac list, naciskam NOWA wiadomosc, i tu powinno wyskoczyc male okienko do pisania listu, niestety wyskakuje ale nei chce sie otworzyc.
Tak samo jest ze wszytskimi stronami ktore chce otworzyc z linku a wyskakuja w nowym oknie, nie chca sie otworzyc, musze nacisnac ZATRZYMAJ a pozniej ODSWIEZ !!
CO mam zrobic nigdy wczesniej tak nie mialem nie wiem co zrobic
mam windowsa 98 i Internet 6.0 PL SP 1 ale zawsze do tej pory takie oprogramowanie mialem i takie IE i nie bylo problemow a teraz nagle takie cos, POMOCY !!
[ Dodano: Dzisiaj o 0:41 ]
przez to co sie teraz dzieje nie moge np na stronie interii po zalogowaniu sie na poczte nie moge napisac listu email, bo wyskakuje okienko ale tylko obramowanie, i nie chce sie wlaczyc pole do pisania listu ani do wpisania adresu, nic !!! Pomocy, nie otwieraja mi sie okienka w nowych oknach, ani nie otwieraja mi sie strony gdy wybiore OTWORZ W NOWYM OKNIE ! Wyskakuja okienka ale puste w srodku !! Nigdy tak nie bylo, jesczze dzisiaj do wieczora bylo wszytsko dobrze a teraz jest tragedia !![/url]