Mam maly problem tak jak jest napisane w Temacie.
Opowiem wszystko od poczatku jak to bylo.
Wiec tak:
Komputer: HP Pavilion A6424
Windows Operacyjny Oryginalny Windows Vista, lecz usunąłem go i miałem Windowsa XP Home Edition a przed wczoraj zainwestowałem z Windowsa 7.
4GB RAM
Karta Graficzna:
GeForce GT 240 1024 MB 128bit DDR3 (Nowa).
Aktualna: NVIDIA GeForce 8400 (Microsoft Corporation - WDDM v1.1)
Mialem wlozona karte GT 240 wszystko dzialalo jak powinno po jakis 2-3 tygodniach monitor mi sie wylaczyl i zapalia sie pomaranczowa lapmka, i brak sygnalu. Wiec reset zrobilem i sie wlaczyl normalnie windows sie wczytal a po jakis 2 min wylaczyl sie monitor znowu. Wlozylem stara karte GeForce 8400 i wszystko pieknie dziala. Wiec napisalem na forum co jest nie tak wiec oni sie zapytalni mnie jaki mam zasilacz wiem im zrobilem fotke zasilacz i im wstawilem na forum.
Zasilacz jakis chinski moc 230W. No to zasilacz pisali odrazu do wymiany i to jest przyczyna ze mi monitor sie wylacz.

Ja nie mieszkam w Polsce wie mowilem sobie ze narazie na starej karcie bede jechal jak bede w Polsce to sobie wymienie to co trzeba.
I tak sie zlozylo ze w nastepny weekend jechalem do Polski, wiec komputer zabralem ze soba i wstawilem go do swerisu.
Zasilacz wymieniony na OCZ 500W, Nowy dysk twardy bo tez cos bylo z nim nie halo, no i 2x2GB HDD.
Wracam po weekendzie do Danii. Wkladam nowa karte ( GT 240) podloczam i to samo...

A na starej dziala jak powinno.
Moglbym prosic o pomoc??
Dziekuje i Pozdrawiam.
Dodano Dzisiaj, 15:36:
Pomoze kto ?