ostatnio Mój laptop odmówił posłuszeństwa sad.gif (padła karta graficzna, wysłałem laptopa do serwisu specjalizującego się w takich naprawach - naprawa wyniosła mnie 450 zł). W czwartek odebrałem laptopa, karta graficzna działa poprawnie. Jednak pojawił się inny problem, mianowicie mam problem z dźwiękiem. Przed awarią karty graficznej wszystko było ok. Gdy odebrałem laptopa i zauważyłem ten problem to przeinstalowałem z XP'eka na 7. Po zaintalowaniu 7 dźwięk się pojawił ale tylko z głośników wbudowanych w laptopa. Gdy podłączam słuchawki dźwięk nie zostaje przekierowany na słuchawki tylko nadal leci przez głośniki. Chciałbym zauważyć że nie instalowałem sterowników do karty dźwiękowej. Windows sam zainstalował sterowniki. Pomyślałem że przez to nie mam dźwięku w słuchawkach. Postanowiłem zainstalować sterowniki do karty dźwiękowej (Conexant High Definition 221). Sterowniki zainstalowane pomyślnie jednak były do Visty. Na tych sterownikach już nie było dźwięku ;/ Gdy odpalę muzykę w Winampie to muzyka niby leci (w takim sensie że w mixerze podskakuje zielony pasek) ale nic nie słychać ;// Również nie działa wbudowany mikrofon.
Dzisiaj jeszcze zainstaluje Viste (była w zestawie) może na niej będzie wszystko działać jak powinno.
Proszę o pomoc bo jeśli nic z tym nie zrobię to odsyłam laptopa ponownie do serwisu (kolejne 1,5 miesiąca oczekiwań).
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam Levy.