Jak to też często w życiu bywa gusta się zmieniają lub coś zaczyna nam sie bardziej podobać niż kiedyś.. Dokonujemy wyborów nowych rzeczy i tak tez zmieniamy avatary..
Część osób zmienia je rzadziej, inna część cześciej, a pozostali zostają przy swoich na stałe..
Pomyślałem więc że miłoby było przedstawić swoją historię avatara na forum programosy.. Sposób prezentacji prosty:
- Wklejamy obrazek avatara obok cyfry reprezentującej kolejność zaczynając od pierwszego a kończąc na obecnym..
- Numery nie muszą dokładnie przedstawiać numeru avatara - służą tylko zachowaniu chronologii, więc jeśli masz tylko swój 2gi i 5ty avatar to oznacz je kolejno 1 i 2
- Jeśli macie jakieś avatary na innych forach, portalach itp to tez możecie pokazać ale niżej pod tymi z programosów..
- Jeśli macie ochotę możecie dodać kilka słów np. dlaczego wybraliście akurat taki a nie inny avatar, dlaczego zmieniliście i ogólnie co sie w nim podoba a co nie

To jako pierwszy ja zaprezentuje historie swoich avatarów..
1>>2>>
3>>
4>>
5>>
![]()
5-b>>6>>
7>>
8>>
9>>
No i obecny czyli.
10>>

Ponieważ opowiadanie histori każdego trochę by zajęło to streszczę ostatni..
Pewnego dnia wracając z pobliskiego TESCO w moje oczy wpadł billboard RMF FM z bardzo piękną kobietą o wyrazistych oczach.. Przeleciałem cały plakat aż znalazłem jak sie nazywa czyli Katie Melua.. Zapisałem jej dane na telefonie by nie zapomniec i po powrocie do domu postanowiłem sprawdzić w necie kim ona jest.. Przy okazji zapragnąłem posiadać avatarek z jej śliczną buzią więc przeleciałem foty i wybrałem dosyć podobna klimatycznie do poprzedniego avatarka..
Efekt końcowy widać..

Note: W miedzy czasie tzn pomiedzy 6>> a 7>> był jeszcze jeden avatar ale niestety nie posiadam już go..