super ale w panelu sterowania jak wchodze w "głosnik" to mam ze "brak urzadzen audio" nie moge nic podglosnic bo wszystko jest "w tle" .... a Win media Player nie moze odtworzyc zadnego pliku bo ma problem z urzadzeniem dzwiekowym... wiec nie wyglada ze mam zle podlaczone glosniki tylko ze w ogole glupi Gygabyte ich nie widzi... czy mam juz kupic nowy komputer?
Dodano 12.11.2009 15:10:37:czy ktos moze dac mi porade jak przetestowac ten konkrtny chipset... Glosniki moge podlaczyc w dwoch gniazdach i oba nie dzialaja... Jak juz mowilem zrobilem format C a potem zgralem wszystkie sterowniki... do karty siciowej, graficznej i te nieszczesne muzyczne... wszystkie niby dzialaja z wyjatkiem MUISC... tuz przed formatem wszystko bylo okej z dzwiekiem. Jak ktos ma pomysl please advice albo musze udac sie do servicu gdzie pstrykna dwa razy i pewnie bedzie chodziło
Dodano 22.11.2009 10:47:57:przeinstalowanie systemu rozwiazalo problem. podobno sterowniki namieszaly w rejestrze wiec nawet w serwisie nie byli w stanie od reki rozwiazac zagadki... ale wszystko juz chodzi i jest ok.