ja mam geforce 2 MX 400 64MB i mi GTA SA śmiga jak trzeba
Fakt musiałem ustawić w ustawieniach prawie wszystko na low
ale i tak da sie grac.

fluid napisał(a):Twist napisał(a):posiadam nieszczesnego ge force 2mx
no to zapomnij o graniu w ta gre
nawet z 3d analyzerem
to ze komus sie uruchomila to nei znacy ze tobie tez pojdzie
musisz sie pogodzic z tym ze na tej karcie nie pograsz w SA

]
 ]

Ball napisał(a): czy moglibyśćie dac kilka screnów

Komp napisał(a):A może osobny temat i tma bedzie sie zamieszczać screny ??

.Jestem tutaj nowy i mam taki problem .Wlanczam setup i podczas instalacji wyskakuje: Feature:Grand Theft Auto: San Andreas Game Data; Component: models; File: E:\data3.cab; Error: Błąd danych (CRC). Czym to może być spowodowane ?. Aha i dodam jeszcze że u kolegi który mi przegrywał smigala .
 .Jestem tutaj nowy i mam taki problem .Wlanczam setup i podczas instalacji wyskakuje: Feature:Grand Theft Auto: San Andreas Game Data; Component: models; File: E:\data3.cab; Error: Błąd danych (CRC). Czym to może być spowodowane ?. Aha i dodam jeszcze że u kolegi który mi przegrywał smigala .

udręka.Aha i jhak mi wyskakuje ten komunikat to jest tylko ok i jak klikne ok                       to usuwa pliki zainstalowane i wylacza instalator
 udręka.Aha i jhak mi wyskakuje ten komunikat to jest tylko ok i jak klikne ok                       to usuwa pliki zainstalowane i wylacza instalator 

Komp napisał(a):To może nawala Ci napęd albo płyte porsywałeś
 . ALe naped ma ok. 6 lat i przydalo by saie laser przeczyscic tylko boje sie go rozkrecic bo jak zepsuje to bedzie totalna klapa
 . ALe naped ma ok. 6 lat i przydalo by saie laser przeczyscic tylko boje sie go rozkrecic bo jak zepsuje to bedzie totalna klapa  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości