Objaw jest wręcz śmieszny, ale za to bardzo uciążliwy, otóż klikając RAZ LPM na cokolwiek to "coś" się zaznacza. Najprościej to wytłumaczyć tak, że dzieje się to tak jakby mi nie odskakiwał LPM. Ale fakt faktem, ten przycisk odskakuje, nawet słychać "kliknięcie". Zresztą gdy kliknę ponownie, to ten klawisz "tak jakby odskakuje". Nie za każdym razem się tak zaznacza, ale dość często. Obsługa komputera z tą "dodatkową" opcją staje się naprawdę uciążliwa. Zwłaszcza przy zaznaczaniu plików do kopiowania (robią się niepotrzebne kopie plików) bądź normalną obsługa firefox'a i działania na zakładkach.
Mam od 3 dni czysty system, myślałem, że reinstalacja pomoże również w tej kwestii, jednak dalej jest to samo. Przed reinstalacją nie pobierałem oryginalnych sterowników logitecha i dłuższy czas było ok. Ponieważ ten błąd zdarzył się gdy i tak już miałem przeinstalować system więc nie instalowałem sterów. Po reinstalacji dalej występował problem, więc zainstalowałem oryginalne logitecha (najnowsze) - niestety nie pomogło.
Myszka sama w sobie jest bardzo precyzyjna i wręcz idealna do "biurowego" korzystania z komputera. Nie podejrzewam objawów natury czysto technicznej.
Dodam również, że nie wiem jak rzecz się ma z touchpad'em bo po prostu go nie używam.
Co proponujecie? Kupić jakąś najtańszą myszkę i wykluczyć bądź znaleźć wady techniczne mojej myszki?
Czy może ktoś miał już podobny problem lub wie co zrobić?
Proszę o pomoc.