a mianowicie zoriblem systemik i zaistalowalem pieknie ladnie sterownik z plyty- zainstalowal sie.Zresetowalem komputer laduje sie pasek windows xp znika i wyskakuje na monitorze no signal imput.Gdy uruchamiam nastepnym razem komputer moge ko uruchomic w trybie awaryjnym bo w normalnym nie pojdzie lub ostatnia dobra konfiguracja gdzie nadal ten sterwonik jest niezaistalowany.Wycwanilem sie i odisntalowalem go i zainstalowalem taki ktory powinien chodzic na bank czyli Omega driver ale to samo sie dzieje co a catalyst , poszedlem dalej i dorwalem sterownik dna i tez nic nie wiem o co chodzi i nie mam pojecia jak jej zainstalowac ten sterownik do grafiki
jak sie zainstaluje "niby" to wyskakuje an dole taki dymek ze uzodzenie prawidlowo zainstalowane i czeka na odpowiedni rozruch
a jak biore moj komputer/własciwości/sprzet/menadzer urzadzen i klikam na karte graficzna to jest napisane
gigabyte radeon 9200 primary
gigabyte radeon 9200 secendary
i tego tez nie rozumiem ze jakby 2 karty graficzne wykrywal
Mam nadzieje ze nawet w prosty i przejzysty sposob przedstawilem problem i mam cicha nadzieje ze ktos pomoze mi go rozwiazac
Z powazaniem Sawio