a dlaczego uwazasz ze ten jest lepszym zasilaczem ???
1. Chieftec
2.
ilość wentylatorów chłodzących: 2
średnica wentylatorów: 80 mm
regulacja obrotów wentylatorów: automatyczna
3. Nie pytaj tylko kupuj

a dlaczego uwazasz ze ten jest lepszym zasilaczem ???
Amistad18 napisał(a):2.
Cytat:
blasterplaster napisał(a):to są akurat minusy - zasilacz będzie głośniejszy od modecoma, 12cm wiatrak to lepsze rozwiązanie
STRINGER napisał(a):Chieftec 410W Czy jest sens dawać 30 zeta więcej na 420 ??
Amistad18 napisał(a):a jak wolisz cisze i chłód za 30 zł więcej no to chyba wiadomo
Amistad18 napisał(a):jak takiego masz to powinieneś to wiedzieć
Świetny:) Cichutki:) Co prawda temperatura w obudowie odrobinkę wzrosła. ale warto było, gdyż zasilacz generuje zdecydowanie mocniejsze napiecia. POLECAM, warto:)
Bardzo dobry zasilacz. Napiecia 3,35 5,05 11,95 czyli bardzo dobre . Bardzo dobrze mu zrobilo zamontowanie pod nim wyciagajacego wentylatora temp - 45*C max. I ostatnia rzecz halas czyli lekki szum ktory jest stonowany - bardzo przyjemny.... . A ciagnie on A64 3000+ , DFI LP NF4 , GF 6600GT , WD 160GB , 1GB RAM , DVD-RW LG
Znakomity zasilacz, mam go od wczoraj. Chodzi na Gigabyte GA 7N-400 Pro2, Barton 1833@2150, 512DDR 400Mhz,1*HDD, 2*Napędy optyczne, R9600XT. Napięcia 3.3/3.36, 5/5.08, 12/11.73. Monitoring i naprawdę dwa ciche wentylatory. Faktycznie bardzo się grzeje, temp. procka podskoczyła mi o jakieś 6*, ładnie wykonany i waga ok. 3kg. Wtyczka jest 20 pinowa. Wart tych pieniędzy i do tego zapas mocy na przyszłość. POLECAM:)
Zasilasz SUPER! Zero hałasu, a napięcie trzyma równo : D
Zasilacz dobry, szczególnie biorąc pod uwagę współczynnik jakość-cena, b. dobrze trzyma napięcia, porządnie wykonany, waga ok 3kg. Poza tym jest dość cichy. Przy dużym obciążeniu wg mnie za mocno się grzeje i dlatego -1 pkt. Ogólnie polecam
Zasilacz z wyzszej polki za niskie pieniadze. Jak to chieftec, napiecia ciut wyzsze niz powinny byc, ale maniakow o/c to nie powinno martwic. 2 wentylatory pracuja naprawde bardzo cicho. Niesamowita waga(jak na moja reke to ze 3KG) swiadczy o jego jakosci. Kable zasilajace do plyty owiniete siatka, nie ma tez zastrzezen co do dlugosci i ilosci wtyczek. Zabieram 1 punkt za to,ze nigdzie nie napisali, ze wtyczka 24 pinowa ma 4 piny doczepiane na zatrzask (a juz mialem ja "przerabiac")
Zasilacz....dobry....mam go juz ponad rok...po pewnym czasie wymaga otwarcia i przeczyszczenia go z kurzu..poniewaz zaczyna sie mocno grzac i halsowac. Napiecia duz o wyzsze niz na modecom 400w Polecam
BuncoleX napisał(a):lepiej doluz kaske i zakup ta karte:
http://www.reset.bydgoszcz.pl/product_info.php?products_id=4720
STRINGER napisał(a):ta karta jest niby AGP x8 ale czemu jest w zakładce PCX-Express ??
STRINGER napisał(a):a wiesz że na GS można odblokować potoki z 12 na 16. Właśnie szukam czegoś na ten temat. jakby ktoś wiedzial.....
STRINGER napisał(a): kupię tymbardziej że tan sklep jest niedaleko mnie
BuncoleX napisał(a):A w dzisiejszych czasach karta ze 128mb to lipa z miodem...
aktualnie mam 450 zeta na karte ale jeszcze sie troche dozbiera. Zakup planuje za miesiąc przed wakacjami
Amistad18 napisał(a):przez miesiąc tej karty może już nie być
Amistad18 napisał(a):mogą się pojawić inne fajniejsze, tańsze
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości